2011. március 9., szerda

Lássuk a lényeget!

Napjainkban már egyre kevesebbet olvasunk újságot. A reklámszakemberek is rájöttek már, hogy az offline marketing már a múlté. Amerikában pedig teljesen természetes, hogy egy valamirevaló cégnek nemcsak saját oldala van az interneten, de a marketingre szánt költségeit is a világhálón költi el, hisz nagyobb lehetőséget lát benne.
De hogy lesz ebből nekünk pénzünk?
Minden reklámnak az a célja, hogy minél több helyre eljusson. Minél többen látják a reklámot a célközönségből, annál nagyobb az esély a sikeres üzletre.
Pl.: Egy cég új terméket dob piacra, fizet egy online "bux" cégnek (nevezzük a későbbiekben bux oldalnak) x dollárt, azért hogy juttasson látogatókat az oldalára. Ez a bux oldal pedig fizet a nála regisztrált látogatóknak azért, hogy ezeket az oldalakat meglátogatja és időt tölt el rajtuk (PTC-Paid to click).

Ennyi az egész. Felregisztrálunk az oldalra, ahol megtalálhatóak a reklámok linkjei (surf ad/view ads/stb.), rákattintunk és az oldal elkezd visszaszámlálni. Egyesoldalakon 30 másodpercet kell tölteni, de van 60,és 15 másodperces is. Amikor letelt az idő, ki lehet kapcsolni a reklám oldalt és egy újabbat választhatunk ki. Általában $0,01-t fizet egy reklám (Amerikában úgy is hívják ezt, hogy, de akad 0,004-től 0,1-ig. Minden bux oldal más összeget ad a reklámok megtekintésért, és kifizetési limitek is változóak.

FIGYELEM!!! Ez nem a "máról, holnapra gazdag leszel" munka. Időt kell töltened vele, és néha kicsit unalmas is, de minden kattintás pénzt hoz a konyhára. Még valami, egy reklámot csak egyszer tudsz egy nap lekattintani. A zsebpénzed attól függ, hogy hány oldalra regisztrálsz fel és minden nap szánsz-e rá pár órát.

Az elején kicsit nehézkes,amíg minden oldalon regisztrálod magad, de utána már megy minden, mint a karikacsapás!

Azt mindenki tudja, hogy csak akkor érhetünk el igazán komoly profitot, ha be is fektetünk. Ez ebben az esetben is így van, csak itt előbb megkeresed a befektetni kívánt pénzt és azután, az fogja neked kitermelni a profitodat.

És a legfontosabb, hogy itt bármikor kérdezhetsz, ha elakadtál.

Lássuk a linkeket, ahol már kezdheted is a munkát!

http://www.futureptc.com

http://bestbux.info














Jó munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése